Slö-dag.

Idag har jag varit så extremt trött hela dagen och så har jag haft grov mensvärk så jag har verkligen inte gjort någonting nödvändigt. Jag har pluggat mycket engelska iofs. Eller mycket är att överdriva, men läst häftet inför imorgon två gånger och svarat på frågorna, samt sökt upp lite extra kring "Marketing Forces" för att verkligen förstå innebörden av det jag ska skriva en text om imorgon bitti. Jag gick även med ut på en promenad och umgicks med några av våra grannar och deras underbara och gulliga barn i 1h och 30 min. När jag tänker efter riktigt noga har jag nog inte gjort mycket mer än så. Vet inte var tiden tog vägen eller dagen heller för den delen. Men aja! Nu måste jag sova då jag ska ha mitt nationella prov imorgon (så jävla överhypat men skitsamma) och ska upp kl. 6.. Det är inte något jag ser fram emot alls. Dock ska jag hem till pappa igen imorgon vilket ska bli kul! Godnatt och puss! P.s. bloggningen blir bättre imorgon än igår och idag d.s.
1. Bild från snapchat, tagen i måndags tror jag. // 2. Bild tagen också tagen i snapchat, men igår! Förresten ser ni färgen på tröjan? På den bilden ger den iallafall färgen lite mer rättvisa. Kan inte släppa hur lång tunga jag har förresten.. Haha!
Så här såg jag ut idag. Sliten och knappt sminkad. Imorse gick jag bara upp, satte upp håret i en hästvans, tvättade av ansiktet, smörjde in det, pudrade det lite och böjde mina ögonfransar. Mer än så orkade jag inte med idag. Och ja, här kan ni ju se hur det ser ut för mig en dag efter en sen natt. Dessa är också tagna i snapchat förresten. Jag var tydligen jävligt glad på morgonen. Är en morgonmänniska emellan åt antar jag!

Gillar

Kommentarer