Sommar åh sommar.

Snart är sommarn här (säger vi). Jag är så taggad på sommarlov, ledare på ännu ett sommarläger och utomlands! :) Så nu sitter vi hemma hos pappa och har börjat planera sommaren. Vi kollar resor till Thailand. Förhoppningsvis kommer vi iväg! ;) Jag vill även på Peace and Love i år. Mina föräldrar diskuterar det fortfarande. Haha. Men tror nog att jag kommer få åka igen ändå! :) Men nu ska planeringen fortsätta sen ska jag hem till mamma och slappa! Vi hörs senare! Puss ? Bilder från konfalägret och skolavslutningen år 2011.
Vi gjorde en spökrunda för konfirmanderna. Tyvärr är jag sämst på att skrämmas hahah. Men så målade jag mig. Och såret i mitten av pannan är äkta. När jag skulle skrämma några så sprang jag rakt in i en gren som piskade mig i ansiktet. Misslyckat! Haha :)

Jag var med i en grupp som döpte sig till Äre fest lr? Och det där är min bandana för laget!! Bästa laget var vi (trots att vi förlorade)

Vi kör lekar på lägret! På bilden är det Karin, jag, Maja och Lukas.

I slutet av lägret åkte vi till Vadstena och avslutade lägret där! På bilden är det jag och Moa ?

Här är en bild från skolavslutningen. Här står ingen i min klass med ;) Här är det tjejer från 9a. På bilden är det Matilda, Josefin, jag, Ida och Johanna! :)

Gillar

Kommentarer