Studentmiddag!

Nu har jag precis kommit hem från min brors klass studentmiddag! Det var faktiskt riktigt mysigt! Träffade hans underbara vänner Vera, Linnea, Julia, Philip och många fler. Trevligt var det trots att de jag pratade mest med blev min familj haha. Men kan inte riktigt fatta att min bror snart ska ta studenten! Helt CRAZY!!!

Bilderna är från ikväll! Puss och kram ?

Den första är tagen tidigare idag och den andra är tagen på mig och mamma i bilen på väg till student middagen!

Den första bilden här är tagen på en juvelhandel. Och varför tog jag bild på denna? Jo för att den har samma efternamn som jag och jag tyckte det var coolt att kanske någon släkting jag inte vet om att jag har kanske äger en juvelbutik! Den andra bilden är på en smiley/klistermärke som jag var tvungen att ha på mig på studentmiddagen då jag var en av de få som var under arton. Trots detta blev jag erbjuden vin och öl haha. Så den spelade kanske inte så stor roll ändå ;) Men jag drack ändå bara cola ikväll!! (Det är fan gott nog)

Sista bilden är på finaste Linnea (som är utklädd till Lilleskutt) och på finaste bror min (som är utklädd till Woody i Toy Story), deras tema för de i klassen var tecknat ;) Men nu ska jag slappa lite framför tv och sedan lägga mig i sängen för att sova!!

Gillar

Kommentarer