Studentskiva.

Så många dagar jag tänkt gå in och skriva här. Dagarna har varit händelserika och stressiga så mitt sug att faktiskt skriva ned dagens händelser blev allt mindre. Igår kväll var det min studentskiva, kan ni fatta det? MIN. Som man väntat på den här dagen, planerat och taggat och nu är den redan över.. Hur som helst så kom jag hem runt fyra och hela den tiden fram till halv sju sprang jag omkring som en galning och fixade mig. Ca 2 timmar lades väl på sminket, bara för att jag är en sån som bara står och chillsminkar mig haha samtidigt som jag lyssnar på Disney musik. Härligt! Stressade sprang jag och ma familla upp till tunnelbanan där vi mötte pappa och åkte in till PURE. När jag gick från tunnelbanan på Östermalmstorg till Pure så kändes det jävligt konstigt, eftersom jag gick där i sommarskor och en balklänning (eller iallafall en klänning som liknade det). Där inne bjöds man på ett glas champagne och fick mingla en liten kortis innan det blev dags att sätta sig vid bordet. Min familj satt tillsammans med Ebbas. Det var jättekul och min pappa och hennes kom jättebra överens, vilket är något jag och Ebba förutspått sen länge. Tilda var även där vilket var superkul! Skitlänge sen jag pratade med henne. Synd bara att hon inte fick stanna, de var extremt hårda med att alla under 18 lämnade klubben innan eftersläppet fick börja. Under middagen läste jag, Hanna och Kelly upp alla klassens nomineringar (för vår klass dårå), vilket gick bättre än jag trodde. Jag hann bli lite nervös emellanåt och jag var supernervös och spänd på vad jag skulle bli. Jag blev Klassens Solstråle, vilket jag blev superlycklig över. Dina hade knåpat ihop världens finaste rim också så det kunde inte känts bättre. Hela kvällen bestod av lycka, riktig ärlig lycka. Alla fina vänner, all sammanhållning, all musik, lärarna, ja allt var underbart. Till och med jag hängde största delen av kvällen på dansgolvet, vilket är extremt ovanligt för att vara jag. I slutet av kvällen började dock vakterna gå lös på att slänga ut folk, och de berättade att man inte får vara berusad om man ska vistas i lokalen, vilket är en extremt dålig ursäkt då de har en bar där de säljer sprit till oss. Usch för vakter ibland asså. Jag är även ledsen över att vi inte hade några fotografer där, önskade verkligen att det fanns fler bilder från denna underbara kväll. Som tur var har jag ett par få iallafall (inte i hög kvalitet dock, men men..). Det var iallafall en underbart rolig kväll och jag önskar verkligen jag fick uppleva den igen. Superhärlig och jag är jättenöjd!!
Den här bilden tog Jossis pappa, den enda skarpa bilden jag existerar på denna kväll haha! Älskar den här bilden på oss fyra.
Maten, yuuum! Vilket var majskyckling, potatiskaka, ruccola och någon sås. Samt jag och min snygga bror!
Jag och Emma på första bilden. Och sen jag och Sanna på andra! Togs mycket egopics den kvällen, hehe.
Jag och Jennifer, sen Jennifer, jag och Sanna!
Carro och Matilda, samt Jennifer och Patrik!
Min fina kusin Dennis, samt my gals!
Jag och Jennifer hemma i mitt rum ombytta för läggdags, dock hade vi inte hunnit tvätta av oss sminket eller borsta tänderna än! Och sen någon randombild från PURE. Ashärlig kväll, och även om de andra skivorna inte är mina skivor så är jag galet taggad!

Gillar

Kommentarer