stulen mobil

Min mobil blev stulen när jag jobbade efter min semester. På den hade jag massvis med bilder från midsommar, Lollapalooza och Roskilde. Vilket dessvärre innebär att jag typ inte har några bilder alls från någon av de dagarna. Eftersom mobilen var ny hade jag ännu inte tryckt på säkerhetskopiering av bilder till "molnet". Så förutom att jag blev av med min helt nya mobil så blev jag dessutom av med alla mina fina bilder. Vilket ändå känns som den stora förlusten. Man kan alltid köpa en ny mobil (även om jag inte har råd just nu) men bilderna är ju borta liksom, det går inte att ersätta. Men publicerar lite bilder jag har kvar. Det är på grund av att jag la upp mycket på min instagram (thank god!!) och hade sparat de i appen UNUM!

1. Bild från Roskilde på vår camping. En av de få kvällar då det var sol! // 2. Bild från Köpenhamn efter Roskilde (då vi väntade på tåget för att åka hem). // 3. Erik på midsommar! Min fina! // 4. En till bild från Köpenhamn!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men åh vad tråkigt. Att inte människor kan se skillnad på ditt och mitt.
nouw.com/malinhardstahl
fiaberggren
fiaberggren,
Ja, jättetråkigt. Kändes otroligt surt!
nouw.com/fiaberggren
feliciamanai
feliciamanai,
Tycker så jäkla synd om dig. Det där är verligen min mardröm. Hoppas det ordnar sig på något sätt och att karma tar den som stal den!
nouw.com/feliciamanai
fiaberggren
fiaberggren,
Ja, det kändes fruktansvärt. Alla bilder och kändes otroligt jobbigt att någon har ens mobil som är så otroligt privat i sin ägo. Tack så mycket! Det hoppas jag också!
nouw.com/fiaberggren
feliciamanai
feliciamanai,
Shit det har jag inte ens tänkt på. Alla privata konvesationer mm. Min första tanke var såklart alla bilder och minnen man sparat på telefonen. Men att ens privatliv läcker känns ju ännu jobbigare. Som sagt hoppas jag det löser sig för dig!
nouw.com/feliciamanai
fiaberggren
fiaberggren,
Tack så jättemycket!
nouw.com/fiaberggren