This or That - Mat Edition

Pizza / Pasta - Hade jag blivit frågad det här för ett år sedan hade jag sagt pizza alla dagar i veckan. Men har börjat laga mycket pastarätter och tror nästan det är lite godare. Men sen framförallt är det också för att jag väldigt sällan unnar mig pizza. Men pasta äter jag rätt ofta. Så måste en bort är det lättare att "ta bort" pizza. Däremot är det inget som slår en pizza på en bakisdag.

Glass / Tårta - Älskar verkligen tårta, men glass vinner nog ändå denna (för nu räknar inte jag med alla bakelser utan tårtor endast)!

Frukost / Middag - Kommer nog aldrig att ändras. Vaknar alltid vrålhungrig och frukostar känns roligare och godare allmänt än middagar.

Våfflor / Pannkakor - Våfflor i all ära, men äter det typ endast på våffeldagen. Pannkakor däremot känns mer mångsidig. Äter pannkakor oftare och gillar det dessutom lite mer.

Ris / Nudlar - Det finns gånger då ris är så fruktansvärt gott. Men om jag ska välja mellan det godaste riset och de godaste nudlarna så slår nudlar. I mina ögon känns ris alltid som ett tillbehör medan nudlar kan även vara en huvudrätt.

Vanilj / Choklad - Måste ju mena mellan vanilj eller choklad på typ glass, milkshakes osv. Och har aldrig gillat choklad på det viset. Gillar att äta choklad men inte som smak på glass osv. Aldrig varit min grej, så den här var enkel.

Grönsaker / Frukt - Omöjlig för mig att svara på. Äter av båda dagligen och ser inte någon möjlighet för mig att leva utan någon av dem.

Salt / Peppar - Salt känns som en väsentlig krydda i alla rätter typ, medan peppar kan man överleva utan i flertal rätter om man nu måste. Använder salt till typ allt.

Sött / Syrligt - En syrlig drink eller en syrlig godis är helt enkelt godare än rakt igenom söta godisar och drinkar.

Burgare / Tacos - För några år sedan hade tacos vunnit men just nu föredrar jag burgare.

Stark / Mild - Jag har visserligen börjat äta mer kryddig/stark mat men jag måste nog ändå säga mild då jag fortfarande inte "klarar" för spicy mat. Så även om jag kan ÄLSKA vissa riktigt starka rätter så kör jag ofta på mild för att vara på säkra sidan, fram tills jag vet om jag klarar det eller ej.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så rolig lista <3

nouw.com/louiseedling
happyM
happyM,

Men jag dör vad hungrig jag blev nu hihi ❤️ Så kul att få läsa vad du väljer!! ❤️

nouw.com/happym
Marie,

Men ohh smaskens

sweetwordsbymirre.com
beattriicee
beattriicee,

Shit vad lika vi är, skulle dock hellre välja middag än frukost då jag är dålig på att äta frukost! 😅 Man blir verkligen så hungrig nu!! 😍😍😍 Wow så mycket gott! ❤️

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Haha tror de flesta skulle välja middag över frukost 😅 (i alla fall enligt mina vänner) så det är verkligen fullt förståeligt!

nouw.com/fiaberggren
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Vilka fina bilder, all mat ser såå god ut😍

nouw.com/notsoquiet
Linnéa,

Men åh, sååå härligt inlägg 🤩❤️

nouw.com/linnealiebig
Desireekujala
Desireekujala,

Snacka om att jag blev hungrig efter att ha läst den här listan haha <33

nouw.com/desireekujala
Ellendelin
Ellendelin ,

Haha men vilket roligt inlägg!! <3

nouw.com/ellendelin
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla rolig lista! Jag hade också valt pasta över pizza, mums!!

nouw.com/agnesmathilda
oliviamalm
oliviamalm ,

Men åh så härligt inlägg

nouw.com/oliviamalm