Trött men glad.

Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag är extremt glad och har varit det hela dagen! Det var extremt roligt i kyrkan. Jag blir alltid jäkligt glad när jag är där! Men idag så kom underbaraste Moa med en Harry Styles autograf som jag blev extremt glad för så jag ramade in den. Så tack än en gång Moa.
Sen lagade vi pajer till att sälja för att stoppa världens hunger. Det känns bra att hjälpa till lite. Iofs så var jag extremt slö, men jag skalade morötter (med en osthyvel??!!!!!!! vilket känns coolt), gjorde lite buljong och sedan hällde jag på ost på pajerna medan Samuel hällde på köttfärs.
Jag träffade alla underbara människor och hade underbart roligt. Kopplade bort att det gick sådär för mig på matteprovet och att jag har idrottsprov imorrn. För det kändes bara viktigt att skratta och ha kul ikväll. Men nu är jag så extremt trött och ska ta en snabbdusch sedan gå och sova en lång nattssömn. Jag vill hälsa lycka till till Ebba som ska till tandläkarn imorrn och säga att jag tänker på dig och kommer sakna dig när jag åker buss!! Kom till skolan så snabbt du kan! Puss ?
Kolla på den!! ???

Gillar

Kommentarer