Veckans Lista

Veckans bästa - serien It's a sin (HBO). Min kompis rekommenderade den och jag plöjde den igår. Hands down, en av de bästa serier jag sett på riktigt länge. 9.1 på IMDB. SE DEN, SE DEN, SE. DEN. Annars kommer ni att ångra er.

Veckans nyhet - Aborträtten. Att det är 2021 och fortfarande ett problem är absurt. Att kvinnorna i polen inte kan utföra säkra aborter längre är helt SJUKT (iofs har de inte kunnat göra det på länge, men nu kan de inte heller göra det om fostret är skadat). På riktigt, kan vi bara släppa myten om att kvinnor använder det som ett preventivmedel? Om det ens finns kvinnor som gör det, så är det en försvinnande liten andel. Dags att sluta använda det undantaget som regel i debatter. Aborterna kommer genomföras ändå skillnaden är endast att kvinnor riskerar att dö på kuppen. Det räddar inga potentiella barn men det dödar kvinnor.

Veckans väder - Snö. Så mycket snö! Jag gillar verkligen inte att frysa, föredrar alltid sommar över vinter. Men att ändå få massa snö som ligger kvar på marken och i naturen är sjukt härligt! Älskar att bo i Sverige och faktiskt få uppleva fyra olika årstider!

Veckans godaste - Jag är säkert sen på bollen. Det har funnits ett bra tag. Men i veckan testade jag för första gången Nicks glass. Så god utan att vara alltför mycket kalorier. Har smakat cookie dough och sea salt caramel, båda var ruskigt goda!

Veckans mysigaste - att jag i lördags satt med pappa framför tv:n för att se på match igen. Visserligen träningsmatch, men saknaden av att se fotboll har varit stor. Längtar tills man får befinna sig på plats igen. Extra spännande då typ halva vår trupp är nyförvärv. Blir spännande att se vad säsongen har att bjuda på.

Veckans inköp - Jag håller på och fixar i min lägenhet (man kommer ju alltid på nya saker att fixa). Mitt senaste projekt är att byta ut hängaren i hallen till en ny hängare och hatthylla. Jag behöver förvaring för mössor, halsdukar och vantar (därav hatthylla) och ny hängare för att kunna få plats bättre med mina jackor. Ska lägga upp bilder sen när den är färdig. Är så nöjd med mina inköp!

Veckans sämsta - att mitt kameraobjektiv är kaputt. Vet inte vad som hänt med den. Men kameran kan inte längre knäppa av bilder när den är på. Får väl lämna in den alt. köpa nytt. Men sådant är alltid tråkigt.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Åhhh, nej! Fungerar det att knäppa bilder med något annat objektiv eller när objektivet är på manuellt? <3 Har faktiskt aldrig provat glassen så du är absolut inte sist på den bollen, haha!

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Nä den knäpper ibland på manuellt. Men vet inte om det är fästet som blivit skadat eller vad eftersom den fungerar ibland på manuellt men oftast står det att det är fel. Haha, rätt skönt att höra ändå! <3

nouw.com/fiaberggren
celinelundqvists
celinelundqvists,

Är så less på argumentet att kvinnor borde ta mer ansvar så slipper de abort, alltså SNÄLLA!!! Inte mannen som borde ta på sig ansvar också kanske? Nej? Alltså va

nouw.com/celinelundqvists
fiaberggren
fiaberggren,

Men alltså ja!! Tack!! 100%

nouw.com/fiaberggren
Ellendelin
Ellendelin ,

Håller med med om abortlagen, det är inte rätt att vi inte ska få välja själva. 😟 Och tråkigt med objektivet, går det inte att lämna in på lagning eller på garantin? ❤️

nouw.com/ellendelin
agnesmathilda
agnesmathilda,

Hoppas du får en superfin vecka ❤️ Håller så med dig om abort... Helt galet hur det fortfarande kan vara en diskussion!

nouw.com/agnesmathilda
Desireekujala
Desireekujala,

Det här med abortlagen är ju bara så sjukt... Håller med dig!!

nouw.com/desireekujala
oliviamalm
oliviamalm ,

Gud så tråkigt att kameraobjektivet inte funkar... 😟

nouw.com/oliviamalm