Veckans Lista

Veckans mysigaste - All snö. Det är så vackert i Stockholm just nu. Det är så otroligt mysigt!

Veckans serie - Plöjer serier just nu. Såg i veckan klart på The Office (10/10, love it) och började kolla på Parks and Recreation, endast sett två avsnitt än så länge. Men den som får bli veckans serie är "Firefly Lane" (Netflix). Började kolla på den igår med mamma och har redan sett 7 avsnitt. Den är bra. Den utspelar sig till viss del på 70 talet, och är lite besatt av klädstilen. Så himla härlig!

Veckans godaste - En havregrynsgröt faktiskt (testade den efter att ha läst om den i ett inlägg@beattriicee blogg). Den är så sjukt god!! Så tacksam över att hitta goda recept med havregrynsgröt!!

Veckans tråkigaste - Att inse att jag varit mer eller mindre i karantän i elva månader. Den 11 mars började jag plugga/jobba hemifrån och gör fortfarande det. Känns rätt sjukt. Självklart har jag träffat lite vänner här och var under året, allt beroende på rekommendationerna osv. Men det börjar verkligen bli otroligt märkbart att man inte arbetat på kontoret på evigheter. Saknar verkligen det sociala umgänget man fick i sin vardag genom skola och jobb.


Veckans mående - Det var en dag mitt i veckan som jag bara hade en plötslig svacka. Hade haft en bra dag på jobbet men mådde fruktansvärt. Gick ut på en promenad i snöstorm i nästan 1,5 timme och mådde därefter lite bättre. Grät en hel del också. Men i övrigt mår jag bra. Vet inte riktigt var alla de tunga känslorna kom ifrån, men ibland känns livet bara tufft. Men har haft en bra vecka så mår rätt bra!

Veckans händelse - Att det är superbowl inatt. Jag har kollat på det (så gott jag orkat) de senaste åren och vill fortsätta den traditionen. Förstår inte direkt mycket av amerikansk fotboll, men hoppas på att lära mig reglerna successivt. Men den absolut största anledningen är självklart att The Weeknd ska spela på halvtidsshowen! Så himla taggad! Skulle ha sett honom på sin tour 2020, som sedan sköts upp till 2021 och nu blir det vid 2022 (om inget händer). Så har lite The Weeknd abstinens.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Så kul med dessa listor🤍Håller med att bara vara hemma tar på krafterna, nu efter snart 1 är vill man bara ha det normalt igen.

nouw.com/louiseedling
beattriicee
beattriicee,

Kan verkligen tänka mig att det är sjukt tråkigt att bara sitta hemma och inte bara på kontoret där det sociala är! 🥺 Själv får jag panik av att bara vara hemma men har inte så mycket annat val heller, haha. Åhhh så kul att du testade receptet. Det är så gott och numera vill jag bara äta havregrynsgröt när jag inser att man kan göra den godare! 😍😍 KRAM!

nouw.com/beattriicee
sofilagerback
sofilagerback,
Älskar dessa listor! Spännande och se alla olika 🥰
nouw.com/sofilagerback
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag förstår verkligen den hopplösa känslan kring att mer eller mindre sitta i karantän. Det tär verkligen på en, men vi får tänka att det är värt det i längden ❤️ Snart går det förhoppningsvis att se ett slut på den här konstiga tiden! Tråkigt att höra om dippen mitt i veckan. Sådana dagar kommer ju ibland, men de är lika jobbiga varje gång även fast man vet att det går över. Kram!

nouw.com/agnesmathilda