Veckans Lista

Veckans mysiga - Att det varit sol och det börjar kännas som vår ute. Det ger mig så mycket energi!

Veckans händelse - Hela min familj har fått covid i föregående vecka/helgen. Började med min bror och hans tjej och nu även jag och mamma. Det som irriterar är att ingen av oss varit någonstans förutom på ICA/Coop eller liknande matbutiker och där har vi ändå använt munskydd (vet att det skyddar andra och inte en själv). Så nu är samtliga av oss i karantän (skiljer sig visserligen inte särskilt mycket från min vardag men det suger oavsett).

Veckans vill ha - Jag vill verkligen ha en liten byrå till mitt vardagsrum hemma, och sedan vill jag ju börja med att hänga upp lite tavlor i lägenheten också. Det är månadens definitiva inköp. Dessutom vill jag verkligen ha Djerf Avenue lakanen som släpps på fredag! De är så himla fina!

Veckans serie - Lite sen på bollen kanske men serien The Haunting of Bly Manor som kom ut någon gång under 2020, samma skapare som The Haunting of Hill House. Gillar verkligen att se thriller/skräckis i serie (lite mer än film faktiskt även om det såklart också kan vara skoj).

Veckans goda - En toast med butternutpumpa och cashewnötskräm med ruccola. Har laddat ned en app som heter Deliciously Ella och hennes maträtter är fantastiska. Har endast hunnit testa tre recept, men älskar samtliga. Superbra app dessutom.

Veckans härliga - Solnedgången som var i lördags. Den var helt magisk. Bilder kan aldrig riktigt återspegla hur vackert det var (den ovan är typ 1 av 100 i kamerarullen)

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh får också så mycket energi av det härliga vårvädret!🥰

nouw.com/saranilsander
beattriicee
beattriicee,

Men usch vad tråkigt att ni alla åkte på det! <3 Det är verkligen så störande att ni ska bli sjuka när ni egentligen bara gör sånt man måste, alltså handla. Förstår om man springer runt och gör allt annat än att vara hemma så jag lider med er!!! Låter annars som en bra vecka och hur grym är inte The Haunting of Bly Manor. Är så mörkrädd man man bli men fastnade efter första avsnittet! 🥰

nouw.com/beattriicee
matildakz
matildakz,

Trist med covid, men härligt att vårsolen är framme!

nouw.com/matildakz
LouiseEdling
LouiseEdling,
JA! Så härligt med sol och vårvärme ute <3 Håller tummarna att vi får snart vår som stannar, för det känns lite osäkert nu med tanken på att det är så tidigt.
nouw.com/louiseedling
juliafalten
juliafalten,

Nej men skickar alla kramar till dig och din familj🤍🤍 sen wow vilken solnedgång, dessa solnedgångar på våren är helt magiska✨🤍

nouw.com/juliafalten