Veckans lista

Innehåller affiliate-länkar

Veckans mat - Blivit helt besatt av baked oats (la upp ett recept på det här). Det smidiga är att jag gjorde en omgång i måndags och sedan har jag haft frukost färdig för hela veckan. Skar upp den i 6 bitar och lade in alla i matlådor i kylen. Sen värmer jag de mellan 30 sek upp till 1 minut i mikron innan jag lägger till tillbehören. Supergott och enkelt! Så himla härligt!

Veckans film - En av mina favoritfilmer som yngre, She's the man har äntligen kommit till Netflix. Det sjuka var att jag sökte vitt och brett på internet förra veckan efter den filmen. Den fanns endast på amazon prime och det var inte godkänd att köpa den för min del (gick inte att köpa i Sverige tydligen). Så jag blev så lycklig när min bror skickade en snap och berättade att den fanns på Netflix. Älskar den filmen !!

Veckans inköp - Det är ju bland annat mina lakan från Djerf Avenue, en sängkappa jag köpte från Jotex men sen även lite småsaker till lägenheten. Bland annat köpte jag lite mer påskpynt!

Veckans aktivitet - Igår var jag i Enköping med mamma och mormor. Vår uppfödare (för våra Westies) bor där och när vi trimmar de så är vi alltid i Enköping i ca 4 timmar i väntan på att de ska bli klara. Så under den tiden tog vi en liten fika och handlade lite i våra favoritbutiker där. Fyndade en hel del fina saker.

Veckans dryck - Kaffe, kaffe och mer kaffe. Varit helt slut den här veckan. Kaffe är en anledning till att jag ens orkade med veckan.

Veckans händelse - Jag vann i en till "swish-tävling" för att stötta olika restauranger, organisationer osv under pandemin. Jag stöttade Östra Station med en liten swish-summa och tävlade om priser då, men hade glömt att jag var med i den tävlingen för att det hade gått ett par veckor. Men jag vann en superfin tavla, så ser fram emot att få hem den.

Veckans bästa - Att mitt jobb gått superbra i veckan. Trots att jag känt mig otroligt trött och omotiverad så har mitt jobb gått galant. Känns toppen! Bonus: alla promenader i solen och kvällspromenader. Promenader och frisk luft är mitt nya beroende.

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Den filmen du skrev om har jag på DVD, den kanske du kan köpa till din samling också?

nouw.com/mynameisjossan
beattriicee
beattriicee,

Du är verkligen sssssååååååå fin vännen!! <3 Så härligt att vinna något, det är alltid kul och speciellt om man nästan glömt bort det. Blir fortfarande lika sugen på det du skapat att jag fortfarande måste ta tag i att testa ditt recept! <33

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Men tack!! <3 jaa det blir man ju! Men det är verkligen så himla gott!! Rekommenderar det verkligen!

nouw.com/fiaberggren
celinelundqvists
celinelundqvists,

Alltså sängkappan såg ju verkligen drömmig ut!

nouw.com/celinelundqvists
fiaberggren
fiaberggren,

Den är himmelsk!! <3

nouw.com/fiaberggren