Veckans Lista

Veckans film - Inte kollat på någon ny film, utan såg Invention of Lying som jag såg första gången typ 2009/2010. Sen såg jag även How to be single. Två roliga filmer, absolut men jag har inte kollat på några nya filmer som jag inte redan sett.

Veckans tv - Precis som hela Sverige (verkar det som) kollar jag alltid på Bäst i test och Benjamins varje vecka. Båda är toppenprogram som jag verkligen rekommenderar.

Veckans inköp - Blommor till lägenheten. Köpte kvistar från persikoträd för att hänga lite påskdekorationer i. Supermysigt. Sen köpte jag också tulpaner och en hortensia. Känns så mycket finare när lägenheten är full av grönt och blommor!

Veckans aktivitet - Jag träffade en vän i fredags som jag inte har träffat sen i somras. Det var supermysigt! Lördagen spenderade jag med min mamma, pappa och bror. Det var också supermysigt. En toppenhelg!

Veckans dryck - Cola Zero Vanilj. Hittade den i affären bland burkarna (då det varit typ omöjligt att få tag på cola zero i flask de senaste veckorna) och nu är jag besatt. Inte bra. Druckit typ en varannan till varje dag.

Veckans händelse - Söndagen spenderades tillsammans med min bästis. Vi bakade, lagade pizza och gjorde trolldeg för att pyssla. Det var så himla härlig dag. Inte känt mig sådär "ledig" som jag gjorde igår på flera veckor. Vi hade en superhärlig dag. Jag gjorde lite påskdetaljer att hänga i mitt persikoträd (blev bara tre stycken) och sen lite blandade saker. Men det var väldigt kul!

Veckans bästa - Att det har varit sol flera dagar under veckan. Det har verkligen känts som vår. Jag tog fram min springjacka och kunde gå i den på promenader. Det är en så himla härlig start på morgonen att ta en morgonpromenad ute i solen, när det regnar är det inte direkt så härligt. Så solen är nog veckans bästa. Det taggar mig inför sommaren och att träffa vänner igen!

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Coca vanilj är läskigt god, var helt beroende av den för ett tag sen!

nouw.com/corneliavilhelmssoon
fiaberggren
fiaberggren,

Jaaa, den är verkligen det! Rädd för att bli beroende typ haha

nouw.com/fiaberggren
elinm
elinm,

Älskar Bäst i test! 😃

nouw.com/elinm
fiaberggren
fiaberggren,

Jag med!! Så kul!

nouw.com/fiaberggren