Veckans Lista

Veckans serie - Började kolla om på serien Gilmore Girls. Det är en sådan himla mysig serie. Jag mår bara så bra av sådana serier, så oavsett om jag har sett den tidigare eller inte så är det så himla härligt att kolla på. Man mår bra helt enkelt.

Veckans inköp - Baddräkt till spa samt tavlor till mitt vardagsrum som jag har velat ha ett bra tag. Ju mer tid som går desto bättre och mer inbodd blir min lägenhet!

Veckans aktivitet - Jag, mamma, min bror och hans flickvän var på Hotell Havsbaden i helgen. Vi åt afternoon tea, drack drinkar, åt tre rätters och var på spa i två dagar. På det spelade vi Shuffleboard och jag och mamma tog en ansiktsbehandling var. Superhärlig helg aktivitet! Rekommenderar verkligen Hotell Havsbaden, väldigt fint.

Veckans dryck - Valpolicella Ripasso. Drack vin för första gången på flera veckor i helgen och älskar Ripasso. Dessutom hade de matchat det vinet med mina maträtter så det var perfekt!

Veckans händelse - Vår tik löpte i veckan och kunde därför inte befinna sig hemma med vår hane, så hon fick bo med mig i några dagar. Det var mysigt med lite sällskap i några dagar.

Veckans bästa - Att körsbärsträden har börjat blomstra i stan. Det blir så otroligt vackert här då. Älskar när det blommar i naturen och gräset blir grönt. Och sedan var självklart spa upplevelsen veckans absoluta höjdpunkt. På det vann Djurgården fotboll sin tredje raka match, så det är alltid kul när en säsong börjar bra. En bra vecka rakt igenom helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Åh, har också tänkt se den serien <3
nouw.com/hannakarlzzon