Veckans Lista

Veckans inköp - Köpte XLash då min brors flickvän haft det och fått så otroligt långa fransar. Så nu ska jag testa och se om mina kan växa till sig lite. Köpte dessutom en supervacker bukett med regnbågsfärgade blommor!

Veckans händelse - I fredags (Valborg) arbetade jag halvdag och kvällen spenderades hos min kusin och hennes kille i deras nybyggda hus. Så fantastiskt fint! De har byggt ett eget hus, där stilen och planeringen är fantastisk. Superfint! Dessutom bjöds det på fantastiskt god mat och efterrätt. Hela kusinaskaran på mammas sida och respektive samlades och vi spelade "Secret Hitler" som var fruktansvärt roligt spel. Det blev roligare ju mer man spelade, för att man blev lite bättre och mer varm i kläderna. Jättekul verkligen!

Veckans aktivitet - På lördagen fotade jag min kusins sons dop. Det var jättekul att träffa kusinerna igen (på pappas sida). Dessutom att få ta del av dopet, när det är sådana hårda restriktioner kändes väldigt speciellt. Gjorde mitt bästa i att få till fina bilder i kyrkan och utanför och blev rätt nöjd med bilderna. Många väldigt fina faktiskt.

Veckans bästa - Utöver de redan nämnda händelsen och aktiviteten så var det nog att jobbet flöt på ändå. Hade en riktigt dålig träningsvecka då jag inte fick till ett enda pass faktiskt. Men jobbet flöt på bra. Jag fick förlängd tjänst på mitt konsultuppdrag och kommer därmed kunna unna mig lite semester i sommar, och det kändes väldigt bra.

Veckans mysiga - Att tömma det sista jag hade hos pappa och ta tillvara på en stol som jag ärvde för längesedan och klädde äntligen om sitsen. Den blev superfin tycker jag!

Veckans vill ha - Djerf Avenue kläder. Har förhandsbokat ett set, som jag verkligen ser fram emot att få. Skulle egentligen vilja ha alla deras kläder. Tycker de är så fruktansvärt fina. Men det har jag dessvärre inte råd med, utan jag får ta någon här och var.

Gillar

Kommentarer

agneshagelberg
agneshagelberg,

Den här måste jag sno och skriva ett inlägg om också, så roligt och kul att jobbet gick så bra!! <3 Måste också köpa Xlash alla pratar ju så gott om det!

nouw.com/agneshagelberg
lisebrevik ,

Det lät som om du hade en riktigt trevlig vecka, hoppas att du också hade en bra start på den här veckan <3

lisebrevik.no
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Xlash är fantastisk!! Ända sedan jag började med det så har mina fransar blivit märkbart mycket längre 😍

nouw.com/emiliakarlsson