Veckans lista

Skulle ha publicerat den här igår (när jag skrev den) men det blev lite sent så får bli nu istället.

Veckans inköp - Svår att välja. Men min nya lampa är definitivt en av de! Har inte riktigt kunnat städa bort julen helt innan jag hittat ersättare för lampor osv. Men nu är julen officiellt bortstädad även hemma hos mig. Hedersomnämnande: mitt nya duschdraperi som verkligen gav badrummet ett lyft.

Veckans jobbigaste - Klumpiga jag har skadat mina händer ofattbart mycket i helgen. Brände upp både höger och vänster hand på luftfritösen (kanske inte räknas som klumpigt utan korkat...), fick papercut på långfingret och även i mitten av handflatan. Sedan har jag skadat handleden som är lite blåröd och svullen också. Ingen bra helg för mina händer helt enkelt.

Veckans mysigaste - I lördags så träffades min mamma, min pappa (har skilda föräldrar sedan jag var liten), min bror och jag hemma hos mamma och åt tacos ihop. Utöver det så kollade vi även på gamla barnfilmer. Det var väldigt mysigt att få träffa alla i min fina familj samtidigt. Det var ett tag sedan sist.

Veckans serie - Jag kollar fortfarande på The Office, den har ju tack och lov många säsonger att njuta av. Älskar verkligen serien. Drömmen är ändå att ha ett förhållande som Jim och Pam. Så fint, så mysigt och en fantastiskt rolig serie. Bonus: tekniskt sett är det ingen serie men väldigt bra underhållning. Daniel Sloss - Live Shows (Netflix) består av två stand-ups. Den första heter Dark och den andra Jigsaw. Såg de här för första gången redan i våras men efter jag snubblade in på ett klipp med honom igen (på TikTok) nyligen så kollade jag om de. Så himla bra. Älskar Jigsaw mest och den tycker jag verkligen ALLA borde se. Han har en analogi om pussel i likhet till livet som jag ÄLSKAR.

Veckans aktivitet - Att jag äntligen kom till skott att måla min tavla som jag vill ha i lägenheten. Det är en sådan där canvas med mycket textur och mycket färg i vitt som har blivit poppis. Tyckte det verkade kul att göra en sådan och min lägenhet behöver fortfarande lite tavlor på väggarna, så varför inte två flugor i en smäll. Kommer visa den i veckan! Hade verkligen superkul när jag gjorde den.

Veckans godaste - Havregrynsgröten jag åt i helgen som jag lade upp i förra inlägget. Utöver att det faktiskt är riktigt gott så är det även för att jag äntligen hittat en kombination som gör att jag verkligen gillar att äta havregrynsgröt.

Veckans outfit - skiljer sig inte mycket från övriga veckor sedan corona kom hit - mjukisar och tofflor! Som jag verkligen uppskattat att spendera min vecka i faktiskt!

Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Elsker å lese disse innleggen! Så herlig at hele familien kan samles selv om foreldre ikke er sammen, blir aå glad når jeg hører at de får til å samarbeide så bra!🤩🥰♥️

nouw.com/amaliev
fiaberggren
fiaberggren,

Jaa! Mina föräldrar blev typ bästa vänner några år efter skilsmässan så på så vis har jag väldigt tur. Två lyckliga föräldrar på tu man hand och vi kan fortfarande umgås allihopa 😍

nouw.com/fiaberggren
beattriicee
beattriicee,

Så kul att få läsa om din vecka! Om det är lampan man ser på bilden måste jag säga att den är så snygg!! 🤩 och hur härligt är det inte att skapa sin egen tavla, vill också göra en sådan! ❤️

nouw.com/beattriicee
fiaberggren
fiaberggren,

Va glad jag blir 😍 Tack! Det är tyvärr inte den (men en liknande lampa)! Den där lampan är köpt på IKEA, köpte den hem till mamma. Men blev inspirerad så köpte en snarlik hem till mig med!❤️ Det är så roligt att måla och skapa!

nouw.com/fiaberggren
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så himla mysigt att få träffa hela familjen, kan förstå att det säkert blir extra värdefullt om man har skilda föräldrar ❤️ Fint att ni kan umgås så ändå, även om det inte händer ofta. Jättekul att få ta del av din vecka och hoppas dina händer får krya på sig 😟

nouw.com/agnesmathilda
hilmak
hilmak,

Låter som en härlig vecka! Bortsett från att du skadat dina händer vännen! Aj 💔😘

nouw.com/hilmak
enligtmalin
enligtmalin,

Vilken mysig vecka 😊 ...med undantag för det med händerna då förstås 😞 Hoppas de läker fort! 😊

nouw.com/enligtmalin
feliciatingberg
feliciatingberg,

Sådana här inlägg är så mysiga att läsa 😊<3

nouw.com/feliciatingberg
MikaelaEvangeline
MikaelaEvangeline,

Gud silket mysigt inlägg!!


nouw.com/mikaelaevangeline
celinelundqvists
celinelundqvists,

Men åååh så mysigt att hela familjen kunde träffas sådär trots att de skilt sig! Det är rätt unikt <3 Fint!

nouw.com/celinelundqvists