Vem hade en grym Valborg? JAG!!!

Som rubriken så fint säger så hade jag en extremt bra och rolig valborg! Den blev inte alls som planerat men det behöver inte alltid betyda något dåligt.

Först gick jag ned och kollade lite på elden och sedan gick jag och grillade mashmallows (vet inte hur det stavas men ni förstår vad jag menar) med världens bästa Fanny och Matilda, vilket var mys på hög nivå! Sedan drog vi hem till mig där Ebba och Tilda väntade och så festade vi. Sedan kom även Jennifer och Simon vilket gjorde det ännu roligare! Och sedan kom även Tyra hit. Vi var sammanlagt 8 pers och jag hade extremt kul!!! Så om ni läser det här, tack alla fina älskade vänner! Ni är bäst och betyder mycket! Puss och kram på er!

Men vad har jag gjort idag? Först vaknade jag och Tilda pigga kl. 10 och Ebba Var sliten så hon försökte somna om (jag har sovit på golvet inatt för Ebba puttat ut mig) men sedan när de drog så har jag bara städat! Jag har skurat toan, dammsugit hela huset, våttorkat hela huset och just nu håller jag på i mitt rum. Vilket är det mest stökiga av de alla.... Nu måste jag fortsätta så jag blir klar tills mamma kommer hem! Puss ?

Bilderna är lite blandade från kvällen och sedan är de två när Ebba sover. Ni ser ju hur mycket plats hon tog... Hahahaha ?

Gillar

Kommentarer