30e mars 2012

OMG, imorrn är det precis ett år till jag och Ebba åker till London. ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD :D Tror inte jag varit så lycklig över något på aslänge. Många av er tycker kanske det är irriterande att jag kör nedräkning varje dag. Men hur skulle jag inte kunna göra det??? Det är en extremt rolig grej. Det är en av de uppleveser som kommer bli helt amazing (tror jag iaf). Jag längtar så mycket så att det typ är galet. Känns som vi måste börja planera redan haha.
Jag är hemma idag med. Ville inte gå till skolan efter att jag spytt och haft sådan huvudvärk igår. Vaknade även idag med huvudvärk. Så det är lite jobbigt.. Men idag så ska jag försöka plugga, så mycket jag orkar då då. Jag har suttit och läst en fan fiction (ja, jag kan vara töntig). Men jag måste säga att om man gillar One Direction och framförallt Harry Styles så ska man läsa den här. Den är så extremt bra. Jag brukar tycka att fan fictions är så overkliga så att det är tråkig. Men den här känns faktiskt kanske inte verklighetsbaserad men den känns mer verklig än någon annan jag läst. Checka in den här.
Jag börjar få sommarpanik också. Ni vet först för att jag börjar få bikinipanik (att jag vill ha en slank kropp till sommaren) och sen har jag inte så mycket planerat så jag får panik. Jag vill ha sommarjobb och sen vill jag även utomlands (bortskämd? hahah) och såklart vill jag träffa mina vänner. Om jag ska förutspå vilka jag kommer träffa mest denna sommar tror jag: Jennifer, Tyra, Moa och Ebba. Vet inte riktigt varför. Men det bara känns så! Haha :)
?
?

Tog bara lite random bilder haha!

Gillar