Helgen.

Egentligen borde jag säga att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Men det är jag inte, för jag har umgåtts och haft otroligt roligt med mina kära kompisar, och jag har även lärt känna massa nya underbara människor!! Ni alla som var med i helgen var underbara! ? Så jag har haft så kul att jag inte haft en sekunds tanke på min blogg. Men istället får ni nu lite få bilder från helgen. Men de här beskriver inte ens en timme av allt roligt vi hade och gjorde! Puss ?
Jennifer och Gustav. Trötta efter en lång natts sömn. HAHA :)
Fika efter en timmes första hjälpen kurs. Halva kursen kvar, men fika paus ;)
Satte upp Jennifers hår utan tofs! Grym tjej.. HAHAH
Jag och Greta imorse. Hon är såå göööllliiig!!
Jag och Moa imorse. Osminkade och naturliga ;)
Vi skrev på lappar saker vi ångrar och vill bli förlåtna för, eller bara vill släppa taget om. Och det hjälpte faktiskt tro det eller ej! Och sen så brände vi det, så ingen någonsin kan få se din bön.
Vi i bussen på väg hem!! Jag äter frukt! Nyttig tjej!!
Världens finaste människor ? Greta, Simon och Moa!
Samuel sover! Nuttiiiiis
En "charmig" bild på mig och Jennifer igår. Vi tog en snabb stressig dusch efter middagen och innan ett pass ;) Tagen från Simons Instagram! Jennifer, du är världens bästa vän. Du och jag har gått igenom mycket trots att vi bara känt varandra 1 och ett halvt år. Jag älskar dig och vet ärligt talat inte vad jag ska göra utan dig ett år... HELT SJUKT! Puss ?
Bjuder på denna osminkade bild på mig. Tagen precis innan jag skulle sova. Jag laddade upp den själv på Jennifers instagram, så det blev väl lite instarape hah ;)
Det var alla bilder ni får för tillfället!?

Gillar