Jag har haft ett par asbra dagar.

Hm.. Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det hela. Som sagt så sov Ebba över hos mig i tisdags efter vår filmkväll (vilket bestod av endast en film haha. Men ändå) och dagen efter så tog vi det lugnt och hon åkte väl hem vid typ kl. 3 eller nåt. Direkt efter det kom Fanny hem till mig och så träffade jag henne i ett par timmar. Det var jättemysigt. Det var så längesen, jag har saknat henne! Sen gick jag och Fanny upp till tunnelbanan där jag mötte upp Madde för att vi två skulle dra vidare hem till Lovisa och fixa en grej till konfirmationen på söndag. Så vi umgicks och sedan sov jag över där. Det var chill! Nästa morgon fick jag gå upp 8.30 för att jag ville hinna duscha innan vi skulle dra till kyrkan för att vara med när konfirmanderna övar inför söndag. Det var mysigt att träffa alla igen och sen är våra konfirmander extremt talangfulla så det var bara kul!! När vi sedan blev klara i kyrkan så drog jag hem till Tyra och grillade där tillsammans med Madde, Lovisa, Linnea och Tyra såklart haha. Det var mysigt och några fler kom över bara och umgicks på kvällen och sedan drog de igen. Då gick jag, Tyra och Madde och kollade på Hip Hip Hora och åt glass och godis. Sedan sov vi över där. Nu har jag precis kommit hem och jag ligger i soffan nyduschad. Asnice! Jag har haft ett par skitmysiga dagar.

Ikväll ska jag förmodligen träffa Tyra, Madde (hennes vänner) och vår konfirmand Theo! Det ska bli skitkul! Nu ska jag sova lite tror jag (för jag är så jävla trött). Vi hörs senare. Puss och kram!! ?
Jag och Tyras hund Love
Grillningen hos Tyraa
Madde, jag och Tyra igår, då vi åt Calippo
Det här var jag för två år sen. Precis innan jag skulle konfirmera mig. Helt sjukt att det gått två år. Att konfirmera mig var ett av de bästa besluten jag gjort och att fortsätta att vara ledare var också ett av de bästa valen någonsin. Så mycket kärlek och trygghet jag fått från kyrkan. Det är som ett andra hem för mig (alltså efter mina två riktiga hem med familjen). Det känns som jag tillhör en familj när jag är där och jag känner mig accepterad att vara den jag är. Jag vet inte var jag skulle göra utan kyrkan. Tack alla ni i kyrkan där jag går och tack för att ni är de ni är. Kärlek till er! ??

Gillar

Kommentarer