Japansk tv!

Som många av mina vänner och läsare vet så är mammas barndomskompis känd i japan. Mamma och Pia (LiLiCo) har känt varandra hela livet, och jag har känt henne i princip hela mitt. Hur som helst så har de på senare tiden gjort dokumentärer om Pia och hennes barndom eller svenska traditioner osv. Vi har förut varit med och haft kräftskiva med olika tv-team två gånger (jag var bara med den första dock). Och i år ville de göra en favorit i repris och skapa denna skiva igen. Det gjorde ju absolut inte oss något, vi tycker ju bara det är kul att träffa Pia eftersom man inte kan ses så ofta. Den här gången tog hon också med sig en japansk komiker, han heter Hiroshi (tror det stavas så! Sorry annars) som också var jättetrevlig. Man behövde ju självklart Pia som tolk dock för att förstå honom! Hela kvällen var lyckad, även om jag själv inte äter kräftor för det var mysigt att umgås med alla. Även tv-bolaget var hur gulliga som helst. Jag fick till och med en riktig superfin solfjäder som tack för att jag medverkade. Hur gulligt är inte det?! Nu hoppas vi såklart på att vi ska komma iväg till Pia i Japan i mars och jag är mer taggad än någonsin!!
Lite filmning!
Pia och mamma!
Tobbe och min morbror Lelle!
Finaste kusinerna!! Tessan och Dennis (och min arm hehe)
Sådär måste stackarna stå och observera och filma hela middagen. Den varade ändå några timmar haha! Men de verkade ha kul och vara nöjda, så det är ju bra det! P.s. De fick såklart också kräftmiddag så fort de kände sig klara med filmningen!
Hiroshi och LiLiCo (och en skolkatalog från Mälarhöjden haha!)
Min bror och Hiroshi strucking a pose!
Hela gänget!
Och det japanska teamet också! Bilderna är tagna från min mammas facebook (tro det eller ej) för min mobil dog under middagen. Haha!

Gillar

Kommentarer