#Nouw30DayChallenge

Nytt år. 2021. Ska bli spännande att se vad det här året kan bjuda på. För min del avslutades 2020 lika bra som 2021 började. Jag spenderade nyår med min familj, åt och drack gott och skrattade mycket. Började morgonen med att laga och äta japanska soufflépannkakor som jag kan rekommendera (helt otroligt gott!)

Nu i januari börjar jag arbeta med ett nytt projekt på jobbet (som jag är så himla spänd på att påbörja!!). Jag kommer äntligen få tillbaka lite mer rutiner, vilket det har varit dåligt med för min del år 2020 (i och med att jobba hemifrån). Utöver det här så både avslutade jag och påbörjade året med ett träningspass. Nu är det ett år sedan jag började min hälsoresa. Ett år sedan jag började träna med en PT och köra tre pass i veckan (med fåtal undantag).

Sjukt spänd på allt som det här året kan ha att bjuda på. Tänkte därför (efter nästan 2 månaders frånvaro här på bloggen) även börja året med en utmaning! Därför kommer jag att delta i Nouw 30 Day Challenge. Tack vare den här utmaningen kan ni förvänta er minst 15 inlägg poppa upp under januari månad. Jag har haft bloggen i väldigt många år nu och jag älskar att ha den här att kolla tillbaka på. Mitt mål med bloggen är att få uttrycka mig och ha det som min egen motivation och påminnelse om mitt liv. Det här året ska bli mitt år, med fokus på min hälsa (psykisk och fysisk) och att njuta av så många dagar som möjligt. Hitta motivation och inspiration i även de gråaste av dagar. Alltid hitta något varje dag som gör mig glad, motiverad och inspirerad. Hoppas ni vill följa med mig på den här resan!

#nouw30daychallenge

Gillar