Nya skor!

Imorse kom mamma hem från New York, har saknat henne jättemycket. Det roliga är att när någon av oss är och reser så är att vi båda är galna i att köpa saker till varandra. Småplock i vanliga fall (iallafall från min sida, fattig student) men mamma brukar alltid spendera en aning för mycket på mig, inte för att jag klagar! Men den här gången har hon överträffat sig själv. Handlat mycket mer än jag någonsin trodde. Herregud. Hon kom hem med tre par skor, en jacka, en Abercrombie & Fitch hoodie samt två olika sorters tröjor från New York Rangers och lite nytt från Victoria Secret. Kände mig så galet bortskämd, men så jävla lycklig på samma gång.
Först ett par nya Uggs. Jag hade först tänkt att ta de med lågt skaft, men dessa är så nice! Tog en storlek mindre än sist då de töjer sig så galet mycket. Och jag vet om alla som tycker Uggs är fula. Fine, de kanske inte är de vackraste par skorna. Inte som sånna som man typ får tårar i ögonen av att se på, men de är som varma moln på ens fötter, så vem orkar bry sig? I like them!
Jag ville även ha ett par Nike Air Max men de fanns tydligen ingen stans så mamma inhandlade dessa! Perfekta för att träna i tänker jag. De är lite för spacade för att jag ska lyckas styla de snyggt med vanliga kläder. Men skitbekväma och härliga!
Och sist, men absolut inte minst, ett par till låga converse. Man kan ändå aldrig få nog av skor och converse går jag i 24/7, verkligen en perfekt present! Dessa är dock egentligen en halv storlek för stora, men jag tänker att det inte gör något om man lägger en sula i eller nåt! Supernöjd iallafall. De sitter ju fortfarande bra på foten!

Gillar

Kommentarer