Perfekta brynen

Jag använder pennan "Archery" från Soap & Glory för att fixa mina bryn. Den gör mina bryn perfekta (eller så perfekta mina kan bli..). Dessutom är den billig. Den är inte lika mjuk och krämig som Anastasia Beverly Hills "Brow wiz" men den är skitbra ändå. Mamma köpte den här åt mig i London, passar alltid på att köpa en när jag är i något land som har Soap & Glory.

Bilderna ovanför är förebilder. Mina bryn är rätt tjocka som de är. Behöver inte göra så mycket åt de. Men brukar fylla i glapp och göra de lite jämnare. Funderar dock på att testa att göra "3D bryn", tror det skulle bli snyggt faktiskt. Tänk också va skönt att ha jämna och perfekta bryn som ser helt naturliga ut!

1. Jag använder den här spetspennan med flytande färg först. Bara under brynen för att få den perfekta raka linjen (utan att behöva använda concealer) och längst ut på "spetsen". // 2. Den här är mer som en krita eller en lite hårdare "brow wiz". Den använder jag för att fylla i hålen på brynen.

Jag har inget annat smink i ansiktet. Så jag ser väldigt trött ut. Men hade sprungit på löpbandet strax innan så jag var rätt så utmattad. Men här har ni resultatet! Jag älskar den här pennan. Som sagt har jag inte perfekta bryn. Men det här är det bästa jag själv lyckas göra. Är rätt nöjd ändå liksom! Kunde varit värre... som då jag hade trådsmala bryn i högstadiet haha!

Gillar