Serietips

Eftersom covid-19 fortfarande är i full gång och vi inte ser någon förändring den närmaste tiden så har jag inte så mycket jag kan göra för att roa mig. För min del har pandemin, med allt vad den innebär, gjort att jag spenderar än fler timmar tittandes på tv. I december blev det som mest, då jag dessutom var permitterad halvtid från jobbet och bara arbetade i princip 4 timmar om dagen. Därför har jag plöjt igenom både filmer och serier. Så jag tänkte lista några serier som jag såg först under december eller januari nedan. De är inte rangordnade utefter favorit eller något åt det hållet utan det är helt utan inbördes ordning. Såg Sweetbitter (nr. 1) redan 2018 men det har kommit en säsong 2 (iofs för typ två år sedan) men som jag upptäckte först förra veckan. Har även sett den amerikanska The Office (för första gången) nu i januari, men jag vet att det är ju en gammal serie som förmodligen de flesta sett eller i alla fall hört talas om. Men om du inte gjort det, så rekommenderar jag självklart även den!

1. Sweetbitter (CMore)

2. Mrs. America (HBO)

3. The Queen's Gambit (Netflix)

4. Sweet Magnolias (Netflix)

5. The Duchess (Netflix)

6. Self Made: Inspired by the life of Madam C. J. Walker (Netflix)

Varje bild är en länk till seriens IMDB sida ifall ni vill läsa mer om dem. Jag vet inte om alla skulle uppskatta typ The Duchess, men om man älskar komikern Katherine Ryan som jag gör så är den nice. De övriga tror jag passar de allra flesta! Vet ju att The Queen's Gambit är hypad så den har nog inte förbigått någon, men jag älskade verkligen den så den måste ändå vara med på listan!

Har ni några serietips att dela med er av? Jag plöjer igenom filmer/serier på kvällar och helger och behöver verkligen hitta nya (eller gamla som jag kanske missat)! Så kommentera gärna tips nedan!


Gillar

Kommentarer

amaliev
amaliev,

Herlige tips! Noen av de står allerede på listen!🤩😍

nouw.com/amaliev
juliafalten
juliafalten,

Perfekta tips!! Behövde några nya serier att kolla på✨🤍

nouw.com/juliafalten