Veckans lista

Skulle ha publicerat den här igår (när jag skrev den) men det blev lite sent så får bli nu istället.

Veckans inköp - Svår att välja. Men min nya lampa är definitivt en av de! Har inte riktigt kunnat städa bort julen helt innan jag hittat ersättare för lampor osv. Men nu är julen officiellt bortstädad även hemma hos mig. Hedersomnämnande: mitt nya duschdraperi som verkligen gav badrummet ett lyft.

Veckans jobbigaste - Klumpiga jag har skadat mina händer ofattbart mycket i helgen. Brände upp både höger och vänster hand på luftfritösen (kanske inte räknas som klumpigt utan korkat...), fick papercut på långfingret och även i mitten av handflatan. Sedan har jag skadat handleden som är lite blåröd och svullen också. Ingen bra helg för mina händer helt enkelt.

Veckans mysigaste - I lördags så träffades min mamma, min pappa (har skilda föräldrar sedan jag var liten), min bror och jag hemma hos mamma och åt tacos ihop. Utöver det så kollade vi även på gamla barnfilmer. Det var väldigt mysigt att få träffa alla i min fina familj samtidigt. Det var ett tag sedan sist.

Veckans serie - Jag kollar fortfarande på The Office, den har ju tack och lov många säsonger att njuta av. Älskar verkligen serien. Drömmen är ändå att ha ett förhållande som Jim och Pam. Så fint, så mysigt och en fantastiskt rolig serie. Bonus: tekniskt sett är det ingen serie men väldigt bra underhållning. Daniel Sloss - Live Shows (Netflix) består av två stand-ups. Den första heter Dark och den andra Jigsaw. Såg de här för första gången redan i våras men efter jag snubblade in på ett klipp med honom igen (på TikTok) nyligen så kollade jag om de. Så himla bra. Älskar Jigsaw mest och den tycker jag verkligen ALLA borde se. Han har en analogi om pussel i likhet till livet som jag ÄLSKAR.

Veckans aktivitet - Att jag äntligen kom till skott att måla min tavla som jag vill ha i lägenheten. Det är en sådan där canvas med mycket textur och mycket färg i vitt som har blivit poppis. Tyckte det verkade kul att göra en sådan och min lägenhet behöver fortfarande lite tavlor på väggarna, så varför inte två flugor i en smäll. Kommer visa den i veckan! Hade verkligen superkul när jag gjorde den.

Veckans godaste - Havregrynsgröten jag åt i helgen som jag lade upp i förra inlägget. Utöver att det faktiskt är riktigt gott så är det även för att jag äntligen hittat en kombination som gör att jag verkligen gillar att äta havregrynsgröt.

Veckans outfit - skiljer sig inte mycket från övriga veckor sedan corona kom hit - mjukisar och tofflor! Som jag verkligen uppskattat att spendera min vecka i faktiskt!

Gillar